Välkommen till Jennys kök.

söndag, november 13, 2005

BBQ 2



Efter förra inläggets glassiga BBQ, kommer nu en bild på våran inte fullt så glassiga men väl använda grill.
Skall nämnas att varenda bit mat på förgående dubbeldeckare var helt svartbränd. Man hade ingen aning om det var potatis eller korv tills man tuggat igenom ett tjockt lager svart kol. Men då det tog ganska lång tid att bränna maten, var de flesta så dragna vid det laget att ingen brydde sig nämnvärt.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Aj, aj, aj, då! Tråkigt med maten men samtidigt verkar det som ni fokuserade på drickat istället - kanske lika bra?!

En annan är uppväxt med (äkta) tandoori-ugn och trots att de är betydligt enklare, billigare och inte fullt så glamorösa som dina värsting-grillar så händer det saker i dem: man kan grilla en kyckling i dem på någon kvart! Samtidigt som man fixar brödet (saftiga Naan!).

Utile Dulci

4:38 fm

 
Blogger Vi på Kantarellen said...

Efter ett eller två glas vin, smakar ALLT gott!

9:29 fm

 
Blogger anna said...

Jag säger som mamsen och timbuktu: "jag dricker en två tre fyr, sen e jag helt yr" ;)

9:43 fm

 
Blogger The Female Dinousaur said...

Hihi, det är väl det som är meningen med att grilla? Det som förtärs lite vid sidan av, alltså...

6:13 fm

 

Skicka en kommentar

<< Home