Välkommen till Jennys kök.

fredag, juni 03, 2005

Cook & Philip


P5300004
Originally uploaded by caucasianbladder.
I dag promenerade vi ner till stan för att ta oss ett dopp i poolen. Underbar höstdag, precis lagom kallt och solsken i blick. Läpparna små utav köld blev sen blå. Glömde visst av att Cook & Philip pool är en av de kallaste i Sydney. Huvaligen. Fort hem och sätta sig framför värme fläkten i badrummet, det enda rummet som går att vistas i på vintern. Där vi sen toastade marshmellows och drack varm choklad. Yummie

3 Comments:

Blogger Vi på Kantarellen said...

Bara lugn! Längta för tusan inte hem. Vädret är precis likadant här. Tänder upp en brasa i eftermiddag och tar en slurk glögg som finns kvar sen i julas.

5:12 em

 
Blogger The Female Dinousaur said...

Toastade ni marshmallows på värmefläkten i badrummet...?

:-)

6:34 em

 
Blogger Jenny said...

Nio grader? Mamma har lovat att det kommer bli fint väder hemma hela sommaren, och den enda glögg som skall drickas är glöggsangria.

Biggis
Funkar finfint. Dom får kanske inte lika fin yta som över öppen eld men gott är det.

Sandra
Har inte lätt att få ner viktiga saker i text, men jag vill bara säga att jag tycker din artiklen var mycket bra och att det var modigt och viktigt att andra får ta del av ett stort problem.
Har en nära vän som är helt beroende av sin psykolog. Har dom en bra session har hon en bra vecka. Om det går dåligt är hon nästan som förlamad till nästa vecka.
Hon pluggar till själv till psykolog...

8:51 fm

 

Skicka en kommentar

<< Home