Välkommen till Jennys kök.

lördag, februari 18, 2006

Down but not out...

Kom på att inte tusan kan jag ge upp nu.
Jag som spenderat timmtal framför datorn för att lära mig att skriva maskin supersnabbt. Jag kan ju inte ge upp nu när jag fått göra om hela min gymnasie kompetens för att bli behörig. Jag har även fått en engelska examen för att visa att jag förstår, kan skriva och uttala detta språk korrekt. Jag har fått en ben specialist att skriva rapport om min brutna ankel, en ögon doktor att skriva under att jag kan se både till höger och vänster och i rengbågens alla färger, en öron doktor att konstarera min selektiva hörsel, vänner att skriva fina referenser, svenska myndigheter att skriva ut krim record, blivit australisk medborgare och gått upp klockan sex varje morgon för att träna. Inte tusan kan jag ge upp nu. Speciellt inte med två öl och en wiskey innanför västen. Skål

3 Comments:

Blogger Ilva said...

JA!! Kom igen nu! Jag trodde att man inte kunde gora testet mer an tva ggr. Du kan ju inte ge upp for en skete SIT UPS skull!! Nàsta gang sa fixar du det! om inte annat, gangen efter osv! och som du sager, nar du nu fixat allt det andra sa maste du ju klara dett!

7:44 em

 
Anonymous Anonym said...

That's the spirit!
Jag får nästan en tår bakom glasögonen när du visar din kämpaglöd!

Utile Dulci

10:26 em

 
Anonymous Anonym said...

Jag håller med. Du verkar ha massor med energi kvar. Och vilken jävle du kommer bli på de där situpsen sen. Jag undrar, hur är det man ska göra dom egentligen? Har du berättat hur du brukar hota dina sparringpartners på boxningsklubben så att de inte vågar ta in dig? ;)

11:59 em

 

Skicka en kommentar

<< Home