Välkommen till Jennys kök.

lördag, februari 18, 2006

Fråga

Utan att vara allt för detaljerad så kan jag nämna att vi har vi en hel del oönskade husdjur.
Nu undrar jag följande. Är det djurplågeri att först plocka upp dem i hushållspapper och sen snabbt spola ner dem i toaletten, eller borde jag döda dem innan de drunknar?
Nu menar jag bara mindre oönskade djur som inte har frågat om lov innan de flyttade in.

4 Comments:

Blogger Ilva said...

beror pa vad det ar for husdjur, moss ar det val lite taskigt att dranka sa, kackerlackor inte! T.ex!

3:56 fm

 
Anonymous Anonym said...

Ursäkta en novis men vissa insekter kan nog mer ses som "plågodjur" än hushållsdjur: ja, du kan nog flush 'em down utan större remorse så länge du inte förlänger deras pina!
(Om Gud hade velat att vi även skulle ha insekter som husdjur hade även dessa begåvats med stora ögon, fin päls och socialt beteende - synonymt för de mest populära husdjuren. Förutom mannen...)

Samuel - The Pet Detective

5:06 em

 
Anonymous Anonym said...

kunde inte låta bli att skratta, känner igen mig i detta =)

Efter lång kamp med samvetet har jag komit fram till följande: Om vi talar småkryp: Fästingliknande ting är bra att ha ihjäl innan. De är ju ena rackare på att överleva och klarar lätt en "avlopppsrörsresa".
Annars ta fram "tuffingen" i dig och "get rid of it quick" bläääh! ;)

6:48 em

 
Blogger Jenny said...

Ilva-Nja möss skulle jag nog inte stoppa i toaletten. Som tur är har vi bara stora feta råttor i stället för små söta möss :D

Samuel-Du har helt klart en poäng. Jag försöker alltid göra pinan så kort som möjligt genom att hysteriskt skrikande springa till toan med kackerlackan villt sprattlande i en tuss papper. Sen spolar jag fort fort. Det har dock hänt till min fasa att den lille rackarn tar sig ur och försöker krypa upp ur holken. Det är nu jag får riktig panik och börjar spraya ungsrent för att ta kål på ohyran.

Henry-Du har rätt och jag tror även kackerlacker kan överleva en "avloppsresa". Men jag har lite problem med själva knusandet av krypet innan.

Magnus-Det är en human och välförtjänt avrättning. (trodde aldrig jag skulle skriva de två ord i samma mening).

8:26 fm

 

Skicka en kommentar

<< Home